Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistys
 
Ajankohtaista 2006


Vuosikirja 2007
Vuosikirjaan saa edelleen lähettää lisää juttuja ja ilmoituksia! Kirjan ilmestymistä on aikaistettu viime vuosista, joten materiaalin tulisi olla perillä viimeistään vuoden loppuun mennessä. Erityismuistutus Welsh-kasvattajille: Vuosikirja on loistava paikka esitellä omia kasvatteja, vaikka jalostustyö olisi vasta alussakin!

Ilmoitushinnat (ALV 0%)

4-väri-ilmoitukset: aukeama 105 €, 1/1-sivu 60 €
mustavalkoilmoitukset: aukeama 90 €, 1/1-sivu 50 €, ½-sivu 30€

Ilmoitukset ja jutut voi lähettää osoitteeseen leena.kahisaari@pp.inet.fi. Ilmoitusten laskutustiedot tulee lähettää sähköpostitse rahastonhoitaja Stiina Kinnarille, osoitteeseen stiina.kinnari@talentum.fi!Welshit mukana FIM Horse Show'n Lasten Matineassa
Suomen Connemarayhdistys, Suomen Shetlanninponiyhdistys, Suomen Welshponi ja Cob yhdistys sekä Suomenratsut järjestivät FIM Horse Show'ssa yhdessä show-ohjelman sunnuntaiaamun Lasten Matineaan. Tarina kulki nimellä Prinsessan Uniseikkailu.

Welshit esiintyivät tarinassa satumaisina keijuina ja loistavina avaruusprinsseinä. Avaruuspujottelukilpailussa esiintyivät Tiia Laakso ja Welsh B Sunbeam, Milka Kivikoski ja Welsh B Sun-Helmet, Laura Kippo ja Welsh B A.S. Cindyanna, Kia Kippo ja Welsh B A.S. La Luna, Anniina Kuula ja Welsh Part Bred Peter Pan II, Minna Mäkinen ja Welsh Cob Berttah sekä Saija Vainio-Jokioja ja Welsh Cob Rotherdale Jester. Keijuponeina oli Welsh Mountain-tammoja tämän kesän varsojensa kanssa: Waitwith Delight + Moondelight Neifion, Hollybush Camilla + Moondelight Caradog ja Betws Marian + Moondelight Mermaid. Keijuponeja esittivät Stiina Kinnari, Kaisa Kinnari, Soila Järvinen, Anne Oksanen, Mirkka Hakkio ja Niina Liinamaa.
Teksti: Stiina Kinnari Kuvat: Leena KahisaariHUOM!
Jäsensihteeri Kaisa Kinnari on vaihtanut sähköposti osoitetta!
Uusi osoite on: kaisa.kinnari@gmail.comSUOMEN HIPPOS TIEDOTTAA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA:
Lue niistä tässä!- KOKOUSKUTSU -

Suomen Welsh-poni ja Cob Yhdistys Ry:n sääntömääräinen
SYYSKOKOUS

pidetään lauantaina 18.11.2006 kello 13.00
Moondelight-siittolassa Orivedellä,
osoite Pihlajamäentie 13.

Käsiteltäviä asioita mm.
- Vuoden 2007 jäsenmaksut
- Johtokunnan erovuoroiset jäsenet ja uusien jäsenten valinta
- Keväällä järjestettävä Welshkoulutus, jossa kouluttajana ulkomainen vierailija
- Welshnäyttely ja Kansallinen Poninäyttely Vermossa
- Laatuponikisa

Tervetuloa mukaan osallistumaan yhdistyksen toimintaan!Laatuponikilpailu 2006 peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi
Vähäisen osallistujamäärän vuoksi Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistys on valitettavasti joutunut perumaan tämänvuotisen Laatuponikilpailun järjestämisen. Ilmoittautumisaikaa jatkettiin perjantaihin 18.8 asti, mutta siihenkään mennessä ei riittävää määrää poneja saatu mukaan kilpailuun, ensimmäistä kertaa kilpailujen historiassa.

Pahoittelut kilpailuun ilmoittautuneille. Maksetut ilmoittautumismaksut maksetaan ilmoittautuneille takaisin. Ilmoitathan yhdistyksemme rahastonhoitaja Stiina Kinnarille ponin nimen ja pankkiyhteyden, jonne maksun voi palauttaa. Stiinan yhteystiedot ovat:
stiina.kinnari@talentum.fi tai p. 040-342 4374.

Onnistunutta talvikautta kaikille poni-ihmisille! Toivotamme ponit tervetulleiksi mukaan kilpailuun sankoin joukoin vuonna 2007!!!

Terveisin Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistyksen johtokuntaVuosikirjasta puuttuneet jalostusoriit
Vuosikirjasta puuttuivat welsh sec.B -orien Kenwood´s Cymro ja Downland Figaro tiedot. Orien tiedot tullaan lähettämään jäsenille seuraavan jäsenkirjeen mukana, ja lisäksi ne löytyvät nettisivuiltamme "Jalostusoriit"-otsikon alta. Pahoittelemme tapahtunutta!Vuosikirjan sivut irtoilevat
Vuosikirjan sivujen irtoamisesta on tullut jäseniltä jo useampiakin ilmoituksia. Olemme reklamoineet asiasta vuosikirjan painopaikkaan.Ponibreeders
Ponibreedersin säännöt, ilmoittautumislomake, mukana olevat ponit jne. löytyvät Hippoksen nettisivuilta osoitteesta:
http://www.hippos.fi/hippos/jalostus_ja_kasvatus/kasvatus/Tapiola_ponibreeders.phpJalostusoriiden omistajat
Tarkistakaa orienne tiedot ja ilmoittakaa mahdolliset korjaukset/muutokset/täydennykset Kaisalle sähköpostiosoitteeseen kinnari@hytti.uku.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös haluamansa valokuvan oriistansa nettisivuilla julkaistavaksi.KilpailuWelsh 2006
Paras KilpailuWelsh -palkinto herätetään jälleen henkiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Ranking -pisteiden perusteella palkitaan parhaat kilpailuissa esiintyneet welshit. Vuoden 2006 parhaiden kisawelshien palkitseminen tapahtuu vuoden 2007 kevätkokouksessa, jolloin koko vuoden tulokset on saatu kerättyä.

Kasvattajapalkinto 2006
Yhdistys päätti aloittaa myös Kasvattajapalkinnon jakamisen vuosittain. Säännöt tähän kilpailuun saadaan valmiiksi vielä kevään aikana ja myös ne tullaan julkaisemaan sekä vuosikirjassa että yhdistyksen nettisivuilla.

Welsh-näyttelyn ja laatuponikilpailun ilmoittautumiskäytäntö muuttuu!
Tänä vuonna ilmoittautumislomakkeen yhteydessä on lähetettävä myös kuitti maksetusta osallistumismaksusta. Jos käytät nettipankkia, kuitiksi kelpaa myös tulostettu kuitti. Kuitin ja ilmoittautumislomakkeen tulee olla perillä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jälkeenpäin maksettuna ilmoittautumismaksu on 1,5-kertainen! Voit maksaa kaikki ponit samalla kerralla. Muista kirjoittaa lisätietoihin jokaisen maksamasi ponin nimet! Muistathan täyttää ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti (myös kantakirja- ja rekisterinumerot). Ilmoittautumislomakkeen löydät muun muassa vuosikirjasta ja sen voi tulostaa myös yhdistyksen nettisivuilta.

Welsh part-bred -rotumääritelmä uudistui
Uusi rotumääritelmä on luettavissa rotumääritelmien welsh part-bred -sivuilla.

TakaisinWebdesign ©Pet-Web 2011