Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistys
 
Ajankohtaista 2007


VUOSIKIRJA 2008

Ensi vuoden Welsh-vuosikirjan kokoaminen on jo aloitettu. Nyt on siis oikea aika lähettää myös oma mainos tai juttu Vuosikirjassa julkaistavaksi. Vuosikirja on näyteikkuna suomalaiseen Welsh-kasvatukseen niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin tuomareille, yhteistyötahoille ja Welshien ystäville - se on Welsh-kasvattajalle paras paikka näkyä!


Ilmoitushinnat (ALV 0 %)

4-väri-ilmoitukset: aukeama 110 €, 1/1-sivu 60 €
mustavalkoilmoitukset: aukeama 95 €, 1/1-sivu 50 €, ½-sivu 35 €
Aineistojen toimitusohjeet

Ilmoitukset:
o Toimita ilmoitus mieluiten .pdf-, .jpg- tai .tif-muotoisena. .Doc-muotoiset ilmoitukset eivät välttämättä toistu kirjassa alkuperäisen näköisenä.
o Jos kuitenkin lähetät ilmoituksen .doc-muodossa, lähetä ilmoituksen kuvat varmuuden vuoksi myös erikseen, äläkä käytä erikoisia fontteja.
o Värillisten ilmoitusten / kuvien pitää olla todella isoja, noin 1800x2500 pikseliä.
o Kokosivun ilmoituksen koko kirjassa on A5.

Jutut:
o Kirjoita tekstit tekstinkäsittelyohjelmalla ja tallenna .txt-, .doc- tai .rtf-muotoon.
o Älä tee tekstiin muotoiluja. Eerota kappaleet toisistaan tyhjällä rivillä. Jos teksti on pitkä, tee mielellään muutama väliotsikko.
o Muista kirjoittajan ja kuvaajan nimet.
o Älä liitä tekstitiedostoon kuvia, vaan lähetä kuvat erikseen. Lähetä kuvat .jpg-formaatissa. Lähetä mieluummin liian isoja kuin liian pieniä kuvia. Mustavalkokuvan vähimmäiskoko on 800x600 pikseliä.
o Toimitus varaa oikeuden lyhentää tekstiä tai muokata sitä hiukan.

Ilmoitukset ja jutut voi lähettää Niina Liinamaalle osoitteeseen nm.liinamaa_at_gmail.com. Ilmoitusten mukana tulee olla laskutustiedot. Kysymykset koskien Vuosikirjan teknisiä tietoja voi osoittaa Vuosikirjan taittajalle Päivi Hotokalle, paivi.hotokka_at_vinttikamari.net.

Aineistojen deadline on 30.11.07.

Kasvattaja / oriinomistaja, tarvitsetko apua mainoksen teossa?

Haluaisitko mainostaa Vuosikirjassa, mutta sopiva mainosaineisto puuttuu? Vuosikirjan toimituksesta löytyy apua! Lähetä haluamasi kuva / kuvat sekä teksti Stiina Kinnarille osoitteeseen stiinakinnari@gmail.com ja kuvaile minkä tyylisen ilmoituksen haluat. Teemme sinulle 4-värisen, 1/1-sivun ilmoituksen. Ilmoituksen tekeminen nostaa ilmoitushintaa 10 eurolla.Laatuponikilpailun ilmoittautumisaikaa pidennetty
Toistaiseksi vähäisten ilmoittautumisten johdosta Laatuponikilpailun ilmoittautumisaikaa on pidennetty kahdella viikolla; viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 17.8.2007! Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Kilpailua koskevat tiedustelut Leena Kahisaarelle, puh. 050 523 2284. Kilpailupaikkaa koskevat kyselyt Suomenhevoskeskus Loimihakaan Saana Hakalalle, puh. 050 350 6085.

Ilmoittautumislomake sekä Laatuponikilpailun kutsu ja säännöt löytyvät Laatuponikilpailu -linkin takaa. TERVETULOA KAIKKI KILPAILEMAAN!Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistyksen VUOSIKIRJA 2007 on ilmestynyt
Welsh-yhdistyksen Vuosikirja 2007 on postitettu viikolla 22 siihen mennessä jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Seuraavan kerran vuosikirjoja postitetaan juhannuksen aikoihin ja tämän jälkeen aina noin kuukauden välein. Jos olet maksanut vuoden 2007 jäsenmaksun, mutta et ole saanut vielä vuosikirjaa, niin ota yhteyttä Kaisaan (kaisa.kinnari@gmail.com).

Jos haluat tilata vuosikirjan, niin ilmoita asiasta Stiinalle (stiina.kinnari@talentum.fi) ja maksa 9 e (vuosikirja 8 e + postikulut 1 e) yhdistyksen tilille Nordea 115930-104225. Muista merkitä lisätietoihin vuosikirja 2007 ja osoitetietosi!Welsh-näyttelyn kiertopalkinnot
Päivitämme welsh-näyttelyn kiertopalkintolistaa, joten ilmoitathan Ilonalle sähköpostitse osoitteeseen ilona.pykalainen@moondelight-welsh.net, jos olet aikoinaan lahjoittanut kiertopalkinnon tai jos haluat lahjoittaa jonkin uuden kiertopalkinnon. Muistathan ilmoittaa 1) palkinnon nimen lisäksi sen 2) saajan ja 3) lahjoittajan!

Nimen kaiverruttaminen kiertopalkintoon kuuluu aina palkinnon saajalle ja kiertopalkinto tulisi palauttaa welsh-yhdistykselle viimeistään welshnäyttelypäivän aamuna!Jalostusoriiden omistajat
Tarkistakaa orienne tiedot ja ilmoittakaa mahdolliset korjaukset/muutokset/täydennykset Kaisalle sähköpostiosoitteeseen kaisa.kinnari@gmail.com. Muutamme jalostusoriiden tietoja ainoastaan oriiden omistajilta tulleiden päivityspyyntöjen perusteella!Kesän 2007 welsh-tuomareiden esittelyt
Tässä viimevuotiseen tapaan hiukan tietoa Welsh Show'hun Orivedelle 14.7.2007 ja Vermon poninäyttelyyn 11-12.8.2007 saapuvista ulkomaalaistuomareista!

Geraint Jones
Geraint Jones on yksi Welsh-maailman tunnetuimmista nimistä, jonka legendaarisia kasvatteja ovat Nebo Brenin, Nebo Black Magic ja Nebo Daniel. Nebo-siittola nykymuodossaan perustettiin vuonna 1961 Geraint Jonesin mennessä naimisiin Mary-vaimonsa kanssa - siittolan ensimmäinen tamma oli itse asiassa häälahja! Nebon lisäksi Geraint Jones voidaan liittää Tyngwndwn-siittolaan, millä nimellä Geraint Jones kasvatti poneja ennen avioliittoaan. Nykyisin perheen lapset jatkavat molemmissa siittoloissa Geraintin vaikuttaessa taka-alalla: Lisa vastaa Tyngwndwn-siittolasta, Owen Nebo-poneista. Geraint Jones on Welsh Pony and Cob Societyn kaikille sektioille hyväksymä tuomari.

Peter Jones
Peter Jones kasvattaa Welshejä Pantyfenaidin tilalla Menai-siittolassa jo neljännessä sukupolvessa. Vuosikymmenten aikana siittolassa on kasvanut valtava määrä menestyneitä poneja, muun muassa Menai Queen Bee, Menai Fury, Menai Furious ja Menai Sparkling Comet. Tällä hetkellä siittolassa on 20 Welsh Cob -tammaa ja 30 Welsh Mountain -tammaa. Cob-oreissa vaikuttaa esimerkiksi Menai Sparkling Image, Welsh Mountain -oreja on kuusi. Peter Jones on kasvatustyön lisäksi jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan välittänyt Welsh-poneja vientiin. P.J. Exports -nimellä toimiva yritys vie nykyisin kaiken rotuisia poneja ja hevosia kaikkialle maailmaan, erityisesti Pohjois-Amerikkaan. Myös Peter Jones on WPCS:n kaikille sektioille hyväksymä tuomari.Welsh-koulutusta ensi syksynä!
Ensi syksynä, marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, järjestetään päivän kestävä Welsh-koulutus, jonka asiantuntijaksi saapuu Englannista Len Bigley. Len Bigley kasvattaa Welsh-poneja Llanarth-kasvattajanimellä. Hän on myös paljon käytetty ja arvostettu WPCS:n hyväksymä tuomari. Tällä hetkellä Len Bigley toimii Iso-Britannian Welsh-järjestön Welsh Pony and Cob Societyn johtokunnan (WPCS Counsil) puheenjohtajana!

Koulutuksessa tullaan "perinteisemmän" luennon lisäksi perehtymään Welshien rakenteeseen ja liikkeisiin harjoitusnäyttelyn muodossa: kukin osallistuja pääsee testaamaan omaa kykyään löytää poneista hyvät ominaisuudet ja heikkoudet. Tilaisuuteen tullaan tarvitsemaan myös kaikista sektioista "vapaaehtoisia" poneja arvioitavaksi - kasvattajat ja omistajat, laittakaa tämä korvan taakse!!ORIPÄIVÄT
Welshejä voi nähdä Ypäjällä Oripäivillä lauantaina 25.3.2007 sekä torstaista sunnuntaihin 28.3-1.4.2007.

Mukaan on ilmoitettu seuraavat welsh-pojat: Pauwhof's Jonas WM, Polaris Victor WM, Crossways Black Boy WM, Cuppers Magnum WM, Verdrefawr Ifor WM, Llanarth Earl Grey W, Peacock W, Iouar Celt WC, Pin Rock's Spirit WPB ja Hunsingo's Twister WPB.

Tarkat aikataulut löytyvät Hippoksen verkkosivuilta: www.hippos.fi - Jalostus ja Kasvatus - Ajankohtaista.Jäsenmaksu 2007
Jos et vielä ole maksanut Suomen Welsh-poni ja Cob Yhdistyksen jäsenmaksua, tee se nyt niin varmistat, että saat kaikki hyödyt irti jäsenyydestäsi!

Jäsenmaksu suoritetaan entiseen tapaan Welsh-yhdistyksen tilille: Nordea 115930-104225. Merkitse tilisiirron viesti-kenttään tiedoksi JÄSENMAKSU 2007 ja OMAT YHTEYSTIETOSI (nimi ja osoite), jotta jäsenposti löytää perille!

Jäsenmaksut vuonna 2007:
Jäsen 20 €
Perhejäsen 5 €
Kasvattajajäsen 40 €

TakaisinWebdesign ©Pet-Web 2011